Selecteer een pagina

Lieve mensen, wij zijn tijdelijk op maandag gesloten! Jullie zijn dinsdag t/m zondag van harte welkom in ons restaurant.

Sinds 1987

Ons team neemt u graag mee op een culinaire reis. Laat u verrassen en verwennen door onze heerlijke Griekse gerechten, waarbij kruiden, specerijen, olijfolie en heerlijke wijn de hoofdingrediënten zijn.
Parthenon heeft zijn duren voor u geopend in 1987 en was daarmee het eerste Griekse restaurant in Zoetermeer. In de Griekse mythologie staat Parthenon voor inspiratie, sprankelend en verrassend als de oer godin van het Parthenon te Athene.

In samenwerking met ons interieurbouwer Millon art studio is een sfeer gecreëerd waarbij u zich op uw vakantie waant, de golven hoort en de koele zeewind voelt, ervaar de heerlijke ontspannende Griekse sfeer, in combinatie met de mooie gerechten van de chef-kok en zijn team. We willen u “Parthenon” laten “proeven” en uw smaakpupillen prikkelen. Maria en haar team koken traditionele en creatieve Griekse gerechten. Parthenon is een ervaring. Je moet het proeven en meemaken. Wij nodigen u mee uit op een culinaire reis.

Gaat u mee..?

Afhalen! Nu 10% korting op al onze afhaalmenu's. Bestellen bel ons op 079-3163636.

"Onze keuken is elke dag geopend vanaf 16:30 tot 21:45. Van maandag t/m zondag. Afhalen tot 21:00"

Catering

BRUILOFT, FAMILIEFEESTEN & BEDRIJFSFEESTEN

Onze chef-kok verzorgt met liefde de catering voor uw bruiloft, familie -en bedrijfsfeesten. Bij Parthenon, verzorgen wij uw catering gerechten in goed overleg met u en stemmen we het menu af op de dieetwensen, allergieën en smaken van u en uw gasten. Of u nu een meergangen diner wenst, luxe hapjes of een lopend buffet onze cateringservice verzorgt het voor u.

Activiteiten

Op 12 april vieren we het 37-jarig bestaan van ons restaurant met een knallend feest! We nodigen jullie uit om samen met ons te genieten van heerlijk eten en een onvergetelijke avond. Laten we proosten op de culinaire reis die we hebben gedeeld en op nog vele smaakvolle jaren die voor ons liggen!

Reserveer snel! Telefoonnummer is 079-3163636

Elke laatste vrijdag van de maand live muziek bij Parthenon

Kom gezellig eten terwijl Drigi Drigi speelt!

WE WANT YOU!!

COME JOIN OUR TEAM

HORECA IS JOUW PASSIE, JIJ BENTGASTVRIJ EN EEN ECHTE TEAMPLAYER??

lIJKT HET JE LEUK OM IN EEN GEZELLIG, GEDREVEN EN GEMOTIVEERD TEAM TE WERKEN?

DAN ZOEKEN WIJ JOU!

BEDIENING/SERVICE MEDEWERKER
VANAF 17 JAAR

INTERESSE?

Bel dan naar 079-3163636 of loop naar binnen

RESTAURANT PARTHENON

Kom bij ons eten!

Openingstijden keuken

Ma t/m Zo, 16:30 - 21:45
info@parthenon-restaurant.nl

Adres

Dorpsstraat 17, 2712 AB Zoetermeer